Zörög a mosógép. Mi lehet vele?
Figyelt kérdés
Pár hete elmondhatatlanul, bántóan hangos lett. Azóta az nagyjából elmúlt magától. Most viszont zörög, olyan hangja van mosás közben, pláne mikor centrifugál, mintha egy nagy darab kő lenne a dobban és az "vergődne" benne. A dobban nincs semmi. Mi lehet a baj?2012. okt. 27. 17:21
1/11 anonim válasza:
Mondjuk előfordulhat attól is,ha kevés a ruha benne,v ha nem fekszik rendesen a padlón,v tönkrement benne vmi alkatrész....stb,stb,mestert hivj.
2/11 A kérdező kommentje:
MOst elindítottam üresen, mintha egy tégla lenne benne, és már nyikorog is... :(
2012. okt. 27. 17:43
3/11 anonim válasza:
Nagyon valószínű hogy csapágyas lett a mosógép. Ha van valaki a családban, aki ért hozzá, vagy csinált mát ilyet, az ki tudja cserélni. Csak akkor opció, ha tudja mit csinál, egyéb esetben szerelőt kell hívni.
4/11 A kérdező kommentje:
mennyibe szokott kerülni egy ilyen csapágy csere? Jó tudom, típusfüggő, csak úgy nagyságrendileg... 10 ezer, 50?
2012. okt. 27. 20:04
5/11 anonim válasza:
hát, hogy őszinte legyek, én nem tudom, magamnak szoktam csinálni. Attól függ, hogy mennyi bele a csapágy és a szimering. 10.000 ft-tól ez sajnos sokkal több is lehet. valamelyik gépbe pár száz, vagy ezer ft a csapágy és a szimering, de van olyan is, amibe 15-16000 ft. Nekem két csapágy, plusz a szimering volt 3000 ft 5 éve, de azóta nem kellett hozzá nyúlni.
6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az infót, akkor keresek szerelőt
2012. okt. 27. 20:47
7/11 bamboochatheone válasza:
Csapágyas. Olyan 13.000 forint körül van a javítása itt nálunk a saját szervizünkben.
9/11 A kérdező kommentje:
előltöltős
2012. okt. 28. 22:11
10/11 D.O.81 válasza:
Üdv!
Lehet csapágy bár annak, morgó vagy surrogó zaja van.
Én inkább dob felfüggesztésre gyanakszom. Valamelyik rugós teleszkópos tag lehet a ludas. Esetleg valamely rögzítő csavar esett ki.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!