Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyik a jobb a sima klíma v...

Melyik a jobb a sima klíma v a mobil klíma? Hogyan működik a mobil klíma?

Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 18:04
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Split a tuti! Keress utána, volt itt már ez a kérdés, részletezték is a válaszban, hogy miért!
2009. aug. 6. 18:19
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
A mobil klímának sokkal rosszabb a hatásfoka.Tehát azonos teljesítmény eléréséhez lényegesen több áramot kell felvennie.
2009. aug. 6. 19:28
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
Apa klímaszerelő és csak is a sima split klíma!
2009. aug. 6. 19:34
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

A mobil klíma egyik hátránya, hogy a hűtőlevegőt ki kell vezetned valahogyan a helyiségből, ezért mindig ott kígyózik egy flexicső mögötte. A másik, hogy a kondenzvizet összegyűjti egy tartályban, amit időnként üríteni kell, mert leáll. Átlag naponta szambázhatsz a klotyóba egy vödörnyi vízzel.

A mobilklíme csak szükségmegoldásnak jó!

Vegyél egy inverteres split klímát, drágább ugyan, de hamar megtérül.

2009. aug. 6. 19:38
 5/10 anonim válasza:
73%
igen, ígyvan, mi is vettünk hirtelen felindulásból mobilklímát mert nem bírtuk a meleget, de az a barominagy cső ami az ablaknál volt, meg az ide oda tologatás nem jött be, így vissza is vittük a következő héten
2009. aug. 6. 19:57
 6/10 anonim ***** válasza:
58%

Ha lepontoztok még egyszer,ha nem,az igazság akkor is az,hogy a mobil klímaberendezéseket általában olyan helyre javasoljuk, ahol más típusú berendezés elhelyezésére nincs lehetőség.Lényegesen rosszabb a hatásfoka,mint a split klímának.

okleveles épületgépész technikus vagyok

2009. aug. 6. 20:10
 7/10 anonim válasza:
39%

engem is lepontoztak 64%-ra pedig csak leírtam,hogy mi visszavittük a mobil klímát.. mi ebben lepontoznivaló azt nem tudom..

valaki csak ezért jár ide...

2009. aug. 7. 13:22
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Attól függ mire és hogyan akarod használni?A sima split klima fix beépítésű és nagy a telepítési költsége.A mobil klíma borzasztó zajos és vastag az elvezető csőve!Nekem ezek kombinációja van a MOBIL SPLIT KLIMA.Kicsi könnyű hordozható ha nem kell tavasztól öszig nem foglalja a helyet,könnyen tisztítható.Magyarul olyan mobil klima ami rendelkezik kültéri egységgel is amit a lakáson kivülre akasztasz ki,és egy vékony csővel van a belteri egységgel összekötve.Nem kell telepíteni az ablakeretnél vágtam egy kis rést amit zsanérral rögzitettem így ha nemkell vissza tudom hajtani és semmi sem látszik.Az ablakot pedig tökéletesen be tudom csukni!A teljesítménye a nagy klimával azonos két szobát behüti 40m2-t
2009. aug. 7. 14:01
 9/10 Gergő512 ***** válasza:
35%

A mobil klimat szerintem hanyagold. Draga es nem er semmit.

Split klima a tuti.

Halk ,energia takarekos,nincs kondezviz urites.

Remelem tudtam segiteni. Tovabbi szep napot.

2014. jan. 18. 09:53
 10/10 anonim válasza:
0%
Lepontoztalak igen.
júl. 12. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!