Mobil klíma kivezető csövéhez szükséges faláttörést ki végez Budapesten?
Nem is tudom a szimulátorok nem az én zsánerem... De próbáld meg a Sims 3-at. Abba ugyan nem Budapest van, és ilyen munka nincs, de egy próbát megér.. Hátha bejön
Remélem segítettem.
Az első válasz stílusa felháborít, de mintha nem is az én kérdésemre válaszolt volna, a második kérdés szintén nem nekem szól, mi közöm a szimulátorhoz, mikor mobil klímával kapcsolatos volt a kérdésem. Így hát nem tudom megköszönni a válaszokat, mert azok nem nekem szólnak.
A kérdésre vonatkozó választ várok, vagyis mobil klima csövének kivezetésére megoldást.
Második vagyok! :)
Ne haragudj, hogy ilyen szimulátoros választ írtam, de nem értem hogy került ebbe a témába a kérdés :) Ezért úgy tettem, mintha ez egy szimulátor-os játékról szóló kérdés lett volna.
Próbáld meg más témában feltenni a kérdésed, ott még oda illő választ is kaphatsz, mert aki a játékok témában olvasgat kérdést nagy valószínűséggel nem ért ehhez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!