Mit csináljak a kenyérsütővel, hogy csendesebb legyen?
Figyelt kérdés
Ven egy moulinex kenyérsütőm, amivel jó 2 éve, ha nem több, nem sütöttünk kenyeret. Most akartam sütni egyet, belepakoltam, de mikor "kever" a lapátokkal szinte olyan hangja van, mint mikor a mobiltelefon rezeg az asztalon. Nagyon idegesítő. Csinálja rendesen, de hangos. Előtte nem volt ilyen.
Be kellene olajozni vagy miért lehet hangos? Most bezártam a fürdőbe, de kihallatszik.
2012. okt. 1. 23:36
1/1 Gazdik László válasza:
Vedd ki a kehelyt a gépből, s úgy kapcsold be. Ha akkor is zörög, az alsó perselyek kopottak, az olajozás egy kis időre segíthet, de valószínű cserélni kell. Ha nem, akkor a kehely tengelye kopott, azt pedig vehetsz újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!