Mit tegyek, hogy ne vízkövesedjen ilyen gyorsan a kávéfőzőnk?
3 hete vettünk új kávéfőzőt, és ma át kellett mossam vízkőoldóval, mert reggel már le sem főzte a kávét.
A réginél az hittem, hogy már "régi", és azért áll be kb. havonta. Na de az új?!
Tudom, az lesz a válasz, hogy kemény a víz, de ezt én tudom. A kérdés hogy mit csináljak? Milyen vizet használjak?
Ezt a sok butaságot azért ne edd meg mindet! :) A vízkőnek semmi köze a szemcsemérethez! A desztillált víz nem alkalmas kávéhoz. Nem véletlen használnak értelmes helyen lágyító kancsókat.
Azonkívül - de ez tök más kérdés - ha te őrlöd, sokkal jobb, mint őröltet venni, de annak nincs köze az egészhez.
Én értek mindent! A szemcsméretet azért írták, mert eldugulhat tőle, ha túl apró (nem a vízkő miatt írták, hanem mert hamar "nem főtt át").
Szerintem nézek ilyen víztisztító kancsót, aztán lesz ami lesz...
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!