Hol lehet olcsón bojlert kapni ami jó minőségű is?
Figyelt kérdés
kb 30 ezer ft érték körül pécs környékén ha tudtok.2012. aug. 28. 13:09
1/5 anonim válasza:
A Szatmári szerintem foglalkozik ilyesmivel is. Hajduba olcsó az alkatrész, én azt ajánlom, nem az olasz meg egyéb szarokat! Az még kisebb katasztrófa ha drága bele, de könnyen előfordul, hogy nem is kapsz, a fűtőszálat márpedig előfordul, hogy cserélni kell.
2/5 anonim válasza:
Hajdut vegyél mert ha még a teljes elektromos részt is ki kell cserélni az is maximum 10.000Ft.
Villszer
3/5 A kérdező kommentje:
köszii a segitséget :) és azt astron-ról mi a véleményetek?
2012. szept. 1. 13:02
4/5 anonim válasza:
Hidd el! Ahogy a kolléga mondja, Magyarországon csak és kizárólag Hajdut szabad venni. Én is villanyszerelő vagyok, s szinte csak azon lehet könnyen s olcsón segíteni, ha meghibásodik. Egy bojlert pedig mondhatni egy életre vesz az ember. Az idő alatt pedig egészen biztos, hogy meglátogatja legalább 1-szer egy villanyszerelő (már ha tudsz s mersz vízkövezni, ha nem, akkor többször). Eleve ha kivízkövezi az ember, akkor a gumigyűrűt egészséges, ha lecseréli, ami hajduhoz olcsó, s könnyedén beszerezhető.
5/5 anonim válasza:
Csak a Hajdut szabad megvenni, abból is egy régebbi típust. Még ha fel is kell újítani, egy életre kiszolgál, nem úgy, mint az Astron, Ocean, és egyéb ócska márkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!