Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Kollegiuma kenyersutogep...

Kollegiuma kenyersutogep levagja az aramot?

Figyelt kérdés
Alberlokent lakok egy kollegiumba, es gondolkozok egy kenyersutogep vasarlasan. LAssan szeptember, jonnek a diakok, nem tudom levagja-e az aramot ha hasznalom?
2012. aug. 18. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Az áramot nem fogja levágni, de a biztosítékot is csak akkor, ha az áramfelvétele nagyobb, mint amit az automata elbír.

Ugye nem valami műszaki iskola?

2012. aug. 18. 18:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy nagy szakerto, ami a kerdesembol is latszik. Tenyleg csak az eredekelne, hogy ha megveszem a gepet, akkor gond nelkul tudnam-e hasznalni. Nem lenne jo, ha a sok diak hoborogne nekem, hogy levagtam a biztositekot.
2012. aug. 18. 19:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Nézd meg az automatát hány amperes (ez az az áramerősség, amit még elbír az automata biztosíték)

A készülék csomagolásán feltüntetik a max. áramfelvételét, ha ez kisebb akkor nyugodtan veheted.

(első voltam)

2012. aug. 18. 19:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha tanítási időben használod, akkor biztos bírni fogja. Vagy éjjel, amikor mindenki alszik.
2012. aug. 21. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!