Mitől vágja le a mosógép az automatát?
A mosógépet használtan vettem, előtte átment egy általános generálozáson, kicsit tartanám valószínűnek, hogy rosszan vettem.
A problémám a következő:
Első mosásnál minden rendben volt, fél program 40 fok. Semmi gond nem volt vele.
Második mosás (egyből utána) fél program 60 fok. A program közepén levágja az automatát. 2x visszakapcsoltam, akkor is.
Technikai infók:
Zanussi TL1003V
230V 2300W 10A
Lakásban az automaták: 16A
Démász automata az óránál: 16A
2x a kinti automatát vágta le, 1x a lakásban lévőt (panel)
Van némi gép szaga (nem vagyok benne biztos, hogy égett szag) is mosás közben.
Szerintetek a mosógép a rossz vagy a hálózat nem bírja?
Előre is köszi!
szia!
több variáció van...az egyik, hogy mosás közben(főleg amikor fűt) ne használj mást...ha nem csap le, akkor gyenge az automata... a másik, hogy próbálj egy egyszerűbb, de viszonylag hosszú programot, ami nem, vagy csak kicsit fűt...ha ekkor is lecsap, akkor valami van a géppel.. ha nem, akkor a bizti gyenge...egyszerre nem bír mást is...
Szia!
Köszi az infót! A hibát a hosszabbító okozta, sajnos anélkül nem tudom használni, nem elég hosszú a 220-as konnektorik. Kicseéltem egy minőségibb 1,5m-esre és megoldotta a problémát. Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!