Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Samsung vagy Zanussi hűtőgépet...

Samsung vagy Zanussi hűtőgépet vásároljak?

Figyelt kérdés

2012. aug. 10. 17:24
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem samsung
2012. aug. 11. 01:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyértelműen Samsung
2012. aug. 14. 13:24
 3/9 anonim válasza:
Csak is Zanussi!
2012. aug. 15. 09:07
 4/9 anonim válasza:
Szerintem Gorenjet. Az a legjobb.
2012. aug. 16. 09:03
 5/9 V-F Ildi válasza:

Samsungot neeee!

Mi is azt vettünk gondolván tuti márka semmi gond nem lehet vele.Nem is volt de valahol elrejtettek benne egy tucat tehenet:-((( De tényleg olyan hangot ad mint ha egy legelő közepén laknál.Borzasztóóóóóóó!

Más gond tényleg nincs vele.

2012. aug. 17. 10:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekünk is tehénbőgő hangot adott ki a Samsung mosógép.

És jól írom: adott. Fél év után ez csökkent, ritkábban csinálta. Mostanra, már 1 év eltelt vásárlás óta, teljesen abbahagyta.

2012. aug. 18. 00:25
 7/9 anonim ***** válasza:
*Hú, már este van, fáradt vagyok. Szóval nem mosógép, hanem hűtő természetesen.
2012. aug. 18. 00:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Na, tényleg késő van, a kérdésre nem is válaszoltam. Bocsi. Szóval ennek ellenére ajánlom a Samsungot, tényleg nem zavart a hangja. Zanussi márkát nem szeretem, szerintem teljesen alsókategóriás márka, minden terméke csak arról szól szerintem, hogy a legolcsóbb legyen.

Persze a noname gagyinál sokkal jobb a Zanussi, szóval nálam az a kategória, amit így fejeznék ki: a kínai, de még nem gagyi márka.

(tudom, hogy nem kínai)

2012. aug. 18. 00:30
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. A Zanussi mellett döntöttünk. A boltban ezt ajánlották, mert magyar és könyebb hozzá alkatrészt találni és a javítása is könnyebb, egyszerűbb. Ezelött Indesit no frost-osunk volt és 5 évet bírt, dobhattuk ki. A szerelő azt ajánlotta, csak a legegyszerűbb tekerős változatot válasszuk. A másik fontos szempont a hosszú élettartam volt. Azért, ha körülnézünk a háztartásokban, akkor inkább találunk 10-20 éves Zanussit, mint Samsungot vagy mást. A boltban azt az infót kaptuk, hogy a nagyobb márkáknál olyan mérnökök dolgoznak, akik úgy fejlesztik a gépeket, hogy 5 év legyen a futamidejük...mondván fogyasztó társadalomban élünk. :( A Zanussi, még egyenlőre ilyennel nem foglalkozik(anyagi okokból). Az eladó a boltban még azt is említette, hogy a Samsungokat hozzák vissza, mert nagyon hangosak. :)

Köszönöm mégegyszer a válaszokat és kívánom mindenkinek, hogy hosszú ideig tudja használni a háztartási gépét, mert 5 évente elég non sense lenne cserélgetni.

2012. aug. 18. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!