Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Szeretnék segítséget kérni?

Szeretnék segítséget kérni?

Figyelt kérdés
Hogyan tudok mosógépben fehéríteni. Sajnos most vettem mosógépet és nincs leírás róla hogyan használjam a mosógépet. Eddig alul töltős volt de az a szüleimé nem rég költöztem el és vettem egyet de nekem felül töltős van, jelenleg. Eddig 2 programmal mostam amit ki ismertem és be vált. Nem tudom sajnos melyik program az amivel fehéríteni tudnék. Vagy mondjuk át szeretném öblíteni a ruhát még egyszer mondjuk öblítővel hogy illatosabb legyen. Használtan vettem.

#fehérítés.
2012. júl. 26. 07:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt értem hogy használtan vetted, de azért gondolom van típusjelzés rajta valahol.
2012. júl. 26. 07:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Ignis AWF425.
2012. júl. 26. 08:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem találtam csak lengyel használati útmutatót.

[link]

De esetleg őt megkérdezheted, biztosan tud segíteni:

[link]

Használd a "Kérdezzen az eladótól" gombot.

2012. júl. 26. 08:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. Aranyos vagy :), Mindjárt utána is járok.
2012. júl. 26. 08:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jó az első dokomuntum amit küldtél nekem. Meg nyitja nekem de nem jeleníti meg.
2012. júl. 26. 08:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Nálam jó.

ha gondolod elküldöm privátba a letöltött pdf-et.

2012. júl. 27. 08:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké rendben. Az a dokumentum is külföldi nyelven van?
2012. júl. 27. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!