Takarítógépet szeretnék venni! Milyet vegyek? Bővebben lent!
23 éves lány vagyok és nagyon szeretek takarítani.
Amióta megszületett a kisfiam,aki most három éves,katasztrófa hogy néz ki a szőnyeg.Ahhoz képest ahogy kinézet mikor vettük.Elég nagy a ház három szobás ezért elég sokat kell takarítanom.Most egy Electrolux porzsák nélküli porszívóm van (1600w-os) nagyon meg vagyok vele elégedve.
De gondolom egy takarítógéppel szebben lehet takarítani.
Körülnéztem az interneten és rátaláltam az ETA neptun 2404-es takarítógépre 35.000-ért.Nagyon tetszik,egyszerű,olcsó.Csupán annyi problémám van vele,hogy nem adnak hozzá vizes kárpittisztító fejet,amire nagy szükségem lenne.És csak külön lehet megvásárolni :(
Valamint kinéztem a Philips fc6843-as takarítógépet.Ez 55ezer forint (kicsit drágának találom),bár lehet.hogy megéri!tetszik a külseje is,vizes kárpittisztító fej is van hozzá,és nagyon sok tartozék.
kérlek segítsetek nekem! Nektek van Philips vagy Eta takarítógépetek?mi a véleményetek róla? vagy ha tudtok írjatok nekem több takarítógépet!
nagyon fontos lenne!
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!