Kollégák és hozzáértők ti erről az esetről hogyan vélekedtek?
A vaterát böngésztem pár napja és ott találtam egy elektromos sertés kábítónak kinevezett valamit. Maga a transzformátor doboza(azt hogy mi volt benne nem tudni)még valahogy kinézett! A malac felőli oldal volt mókásabb,T alakú nyél, a markolat simson gázmarkolat gumi(gondolom valami csövön) erre rögzítve bakelit lapon 2db kihegyezett 100-as szög. A vezetékek szigetelő szalaggal szakszerűen "rögzítve". Semmiféle technikai adatot nem árul el(titkos) majd ha megveszed megtudod!!
Kissé életveszélyesnek néz ki a szerkezet még 1 laikusnak is! Feltettem neki diszkréten 1 kérdést hogy ismeri-e az MSZ 172,1585,1600"kifejezések" Hátha érti mire gondolok!
Másnap írt is vissza hogy foglalkozzak a saját dolgommal!!! Ez persze szép és jó is lenne viszont évente van pár temetés 1-2 önjelölt villanyszerelő végett.
Nem tartozom a megkerdezettek soraba, de ha megis leirhatom a velemenyemet: A leirtak alapjan ez egy nagyon amatör cuccnak nez ki, es ha ez valoban egy veszelyes dolog, a helyedben leirnam neki, miert, es szerintem ha erre sem megfelelöen reagal, az emberek biztonsaga erdekeben jelenteni kellene valamilyen hatosagnak (erröl is tajekoztatni elözöleg). Nem rosszindulatbol. Azt viszont nem ertem, hogy ilyen eladotol, akinek "titkos" dolgai vannak, kis es miert venne is barmit?! Miert ne lehetne a hasznalatat, müködesi elvet közzetenni?
Ha esetleg a talalmanya, akkor szabadalmaztatni kellene neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!