A hűtőgépünk nem hűt rendesen. Lehet ez ellen valamit tenni házilag?
Sajnos sem szerelőre, sem új hűtőre nincs most pénz. :(
10-12 fok van a hűtőben. A hátulja nagyon vastagon bejegesedett és nem olvasztja le - most kénytelen leszek leolvasztani ebben a melegben, attól talán egy ideig jobb lesz. A mélyhűtő rész is nagyon hamar vastag jégréteget kap.
Elég régi hűtő.
Van bármi amit a leolvasztáson kívül házilag meg lehet csinálni? Valami alkatrész kipucolás, vagy ilyesmi? Vagy csak szimplán öreg és így jártunk?
Köszönöm a válaszokat!
Hát erről beszélünk. Ha az öreg hűtő ajtaján megöregedett az a szigetelő-gumi, ami eredetileg rajta, akkor a szerelő majd hoz olyat. Ő tudja, hol lehet beszerezni a különböző tipusú hűtőkre valót, és akkor ő majd a régit leszedi és lecseréli.
Ahogy írod, hogy szinte teljesen körben könnyű kihúzni a papírlapot, az azt jelenti, hogy szinte minden része már elöregedett, össze-aszott, ezért van az, hogy nem tudja bent tartani a hideget, és állandóan lejegesedik a hűtőd.
Amíg nincs pénzed szerelőre, addig lehet átmeneti megoldás az üveg-edény stb. boltokban kapható pótlás, ami persze nem helyettesítheti végérvényesen az eredeti tömítést.
Szerelőt biztos nem hívunk, azért kicserélni még mi is tudjuk, ha már megvan a hozzávaló! :)
Előbb-utóbb majdcsak rájövök hol lehet kapni ilyen vackot.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, sejtettem. Az egyetlen amit találtam 7-8ezer Ft volt.
De még mindig olcsóbb mint az új hűtő, meg ha szerelő cseréli. De jelenleg ennyi sem jut rá. :(
A gumi 1 helyen el is van szakadva, úgy 1cm-t. A mágnes nem tudom, hogy milyen állapotban van.
Köszönöm a választ, megpróbálok megint utánakeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!