Médialejátszót szeretnék venni, ami lejátssza az mkv-t (3d). Melyiket ajánljátok?
Figyelt kérdés
Lehetőleg minnél olcsóbbat, a TV se volt olcsó sajnos, ezen a lényeg csak annyi nekem, hogy ne kelljen gépen konvertálgatni, hanem egy külső HDD-t usb-vel csatlakoztatni a lejátszóhoz és nézhessem 3d-ben a filmeket a TV-men. (LG)2012. jún. 12. 10:44
1/11 anonim válasza:
Samsung és LG elvileg támogatja.
2/11 A kérdező kommentje:
sajnos az én tv-m nem képes rá :(
2012. jún. 12. 11:00
3/11 anonim válasza:
Nem úgy értem, hanem a lejátszóik.
4/11 A kérdező kommentje:
ja, értem :)
én most ezt az Asus minit nézegetem: Asus O!Play. Szerintetek?
2012. jún. 12. 11:41
5/11 anonim válasza:
Az mondjuk érdekes, hogy sikerült egy olyan 3d képes tvt venned, ami olcsó se volt és nem játszik le mkv-t.
6/11 A kérdező kommentje:
Lejátszik mkv-t, csak konvertálgatni kell, amit közben sikerült megtanulnom. LG 42LW4500-as a TV amúgy, szuper a lejátszóját leszámítva, gyönyörű képe van.
2012. jún. 12. 12:31
7/11 anonim válasza:
HTPC-t kell összerakni és az mindent játszik válogatás nélkül.
8/11 A kérdező kommentje:
Az micsoda?
(ha köze van a PC-hez, az nekem sajnos nem túl acélos, akadnak rajta az mkv fájlok, és HDMI kimenetem sincs)
2012. jún. 12. 12:36
9/11 anonim válasza:
Egy kis multimédiás pc, aminek a teljesítménye pont akkora, hogy a HD filmeket akadás mentesen játssza, tudsz rajta netezni, letölteni, alacsony fogyasztású, kevésbé melegszik, és halk.
Kicsit drágább, mint egy mediaplayer, de több dologra is használható, kompaktabb.
10/11 A kérdező kommentje:
köszi!
azt hiszem, maradok a konvertálásnál, egész gyors és legalább ingyen van :)
2012. jún. 12. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!