Kb.37"-es, LED-es 3D-s TV-t szeretnék, milyent ajánlotok?
A konvertált 3D szar, szóval csak az miatt ne vegyél tv-t.
Amúgy kérdező, ha 37"-es tv kell akkor miért nem jó a 37"-es amit az első linkelt? Mert te már 42"-esről írsz.
második válaszolónak: félreértés ne essék, nem azt mondtam, hogy nem jó, hanem kíváncsi vagyok, hogy miért drágább az első válaszoló által linkelt TV, mint amit én írtam. egy dolog, amit látok, hogy a képátlója kisebb, pedig minél nagyobb egy TV, annál drágább, benne ez a (tév)hit élt eddig.
első ill. harmadik válaszoló: és ezekről tudnál nekem pár sort írni kérlek? érnek ezek annyit, hogy 40e Ft-al többet adjak ki egy TV-ért?
a 3d-s a filmek miatt venném, van pár itthon, és jó lenne megnézni.
Amúgy egy kérdés még ezzel kapcsolatban: ha beteszem a PC-mbe a 3d-s filmet és kivetítem (HDMI-vel pl) a TV-re, akkor azt meg tudom nézni 3d-ben szemüveggel? Vagy ha PC-n nézem, szemüveggel 3d-s lesz? Köszi! :)
A PC-ben olyan videó-kártyának kell lennie, amin van HDMI 1.4-es kimenet. S egy HDMI kábellel össze kell kötnöd a PC-t a tv-vel majd egy megfelelő programmal lejátszani, s ebben az esetben igen, használható a PC 3D-s filmek lejátszására.
Azért végre valaki, aki nem egy 80 centis TV-n akar nézni 3D-t, mert mostanság sok ilyen szaladgál. Jó ez a TV, a célnak megfelel, a felkonvertálással meg ne foglalkozz, tényleg nincs értelme, valóban az "azért annyira nem szar" kategóriába tartozik, de nem éri meg plusz pénzt kidobni azért, hogy 3D-ben nézd a Barátok-at.
köszönöm! :)
és amúgy ez a Triple XD Engine mit takar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!