Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vennék egy fényképezőgépet....

Vennék egy fényképezőgépet. Milyent ajánlotok?

Figyelt kérdés

Az enyémet 3 éve vettük nagyon drágán. Az már elavult. Sok pénzt nem szánnék rá, csak az a lényeg, hogy jó képeket csináljon, és legyen rajta makro mód.

Sztem egy 10 Megapixeles már jó lenne. Az régi csak 4 -es volt.

Csak utthoni fényképezésre kellene....

2009. jún. 24. 12:33
 1/6 anonim ***** válasza:

mennyi a sok?

nekem egy kis kompakt van, 3 éve volt 45K, olympus, nagyon jó. 6 megapixeles. elárulom neked, hogy a megapixel nagy kamu, 5-6 megapixel fölött már profi fotószerkesztő programoknál nem lehet észrevenni a különbséget. monitoron pláne nem, kinyomtatott, szabvány nagyságú képen + pláne. a nyomtató nem tud annyit. arra kell figyelni, hogy a képbontó és az optika IS jó legyen. hiába 10 mpixel a képbontó teljesítménye, ha vacak a lencse, akkor ott vagy, ahol a part szakad. ugyanígy a leika lencse sem javít a szar képbontó teljesítményén. kis kompakt gépekben az olympus, a panasonic (lumix), és a sony, amivel érdemes szóbaállni

egy amatőr hobbifotós

2009. jún. 24. 12:43
 2/6 anonim válasza:
aigo dc-v740
2009. jún. 24. 13:03
 3/6 anonim válasza:

Nekem a panasonic kompakt gépekkel jó tapasztalataim vannak. Most egy "régebbi" LZ7esem van, de ha le fogom cserélni, akkor biztos hogy panára.

Nézd meg az edigital.hu-t !

2009. jún. 24. 13:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Olyan 30-40 körül gondoltam....
2009. jún. 25. 08:39
 5/6 anonim válasza:
Panasonic Lumix
2009. jún. 28. 21:33
 6/6 Kiss Pál23 válasza:

Szia. Ha van egy Hiuday 10 Megapixeles vadiúj gépem, amit nyertem. A bolti ára úgy 40-45e körül van, 20-ért megválnék tőle, mert nekem van már másik. Egyébként arra amire Te szeretnéd használni tökéletes, de olvass utána a gépnek ha gondolod.

üdv

2010. jún. 29. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!