Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen fényképezőgépet ajánlotok?

Milyen fényképezőgépet ajánlotok?

Figyelt kérdés

Tavaly tönkrement szeretett Canon fényképezőgépem, menthetetlen volt már. :(

Egy Fujufilm-et választottam, de nem vagyok vele megelégedve. Nagyon hosszan exponál, és nem tudom kisebbre állítani. A makró mód használhatatlan. Nagyon lassan veszi a lapot, bármit is nyomok rajta. Az aksit zabálja, mint egy nem normális. Nem tartom magam béna fotósnak, de alig lehet összehozni vele egy normális képet. Nagyon megbántam, hogy megvettem.

Egy olyan gépet keresek, ami elsősorban emberek fotózására alkalmas, de a hobbim miatt fontos, hogy jó makró képességű legyen. Kell, hogy lehessen kamera módban is használni.

Sajnos nincs rá keret, hogy hiper-szuper gépet vegyek, a mostaniért 40et fizettem, ilyen árkategóriában keresgélek most is.

Kérlek ajánljatok nekem egy jó fényképezőgépet! Köszi!

2011. aug. 2. 09:52
 1/3 anonim válasza:
Szerintem ezzel nagyon jól járnál: [link]
2011. aug. 2. 10:14
 2/3 anonim válasza:
Előző vagyok, gondolom a gyártó oldaláról többet meg lehet tudni. [link]
2011. aug. 2. 10:17
 3/3 anonim válasza:
Én Panasonicot vennék a technika, és a Lejca lencse miatt! A Fuji nagyon ismert márka, de a lencse rajza nem szép, és elég piacos hatást kelt a működése. Viszont árához képest sokat tud. A Nikon gépek közül sem csalódnál egyben sem.
2011. aug. 2. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!