Egy digi 2 TV-n . Hogyan? (lent)
Figyelt kérdés
Régen ezt megtudtam csinálni,és moost meg nem tudom,valahogy a videón keresztül.
A TV szobában volt egy videó,meg egy digi és összedugdostam mindent midennek (fogalmam nincs hogyan) és a mnásik szobában ment avideó és a digi is(persze ugyan az) ..valaki nem tudna nekem ebbe segiteni,h mi mivel dugjak össze?
2012. máj. 19. 12:56
1/3 anonim válasza:
A videónak van egy bemeneti AV ága, oda dugod a digi dekóder koax kábelét. Van egy AV out ág, oda dugsz egy elosztót és onnan a koax mehet a két tvbe vagy az egyik a tvbe, másik a másik video bemeneti AV ágra.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekünk a digihez Skart dugó van .
2012. máj. 26. 11:01
3/3 A kérdező kommentje:
Fúú sikerült megcsinálnunk,csak annyi volt a baj,h amásik TV-n a videót be kellett"hangolni " és nem ment a menu gomb,közbe rájöttunk,h a menu nem is a menu gomb alatt megy :D az Ei-en megy a Digi,az E2-n: meg avideó! :)
2012. máj. 27. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!