Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi a külömbség a DIGI és a...

Mi a külömbség a DIGI és a UPC között?

Figyelt kérdés
Első sorban fogható adásokra, ha be van borulva az ég akkor melyik szakad meg...... Szóval ilyenek
2011. nov. 2. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Kérdésedből azt veszem ki a műholdasra vagy kíváncsi.

E kettő közt nem igazán van jelentős különbség, bizonyos légköri jelenségek ugyanúgy zavarják mindkettőt, szinte teljesen ugyanannyi csatornakínálata van de még árban is egy magasságban mozog.

Ha kábeles verziót kérdeznéd ott már lenne jelentős különbség.

2011. nov. 2. 18:29
 2/5 Young G válasza:
Egyszerű a UPC jobb. De csinálj ugy mint én mondd le a Digit és vegyél Dreambox ot nálunk 10000 din és csak internet kell hozzá meg egy antenna és sokkal többet birsz nézni mint a Digin meg az adások is minőségesebbek én igy csináltam többi már a te döntésed. :D
2011. nov. 2. 18:36
 3/5 _Jessy_ ***** válasza:
Nálam a Diginél alacsonyabb a jelszint, mint UPC-seknél, de olyan még nem volt, hogy megszakadt. Digin van Investigation Discovery, UPC-n meg ComedyCentral :)
2011. nov. 3. 15:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Én sokat nézem a teletexet,így UPC.
2011. nov. 3. 23:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Úgy tudom,a Digi a régi,a UPC az új Thor-on ad. Ennek előnyei is,hátrányai is vannak. Az új az minőségileg jobb,de érzékenyebb a pontos beállításra.

Ha módodban áll,az előírtnál nagyobb "lavórt" tegyél fel.

2011. nov. 3. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!