Száritógép help?

Figyelt kérdés
sziasztok ,szeretnék felvílágosítást tőletek, szeretnék télire szárítógépet, de nem ismerem őket
2012. ápr. 11. 15:02
 1/3 A kérdező kommentje:
pl, mennyi ideig szárítanak,mennyire gyűri meg a ruhákat,milyen az illatuk utána, és hogy ezeket hogy lehet fertőt leníteni,oké a dobot kilehet törölni de a többit nem tudom mert lehet használtat tudok venni csak, jah és hogy ki mennyit használaja mennyit nőt a villany számlája, nagyon köszi a válaszokat előlre is// azért ide írom mert máshol nem válaszoltak és mivel mi kis mamik sokat mosunk remélem itt válaszolnak hamarabb :)
2012. ápr. 11. 15:04
 2/3 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

pl, mennyi ideig szárítanak,

-Általában páratartalom mérésen alapszik a szárítás, így eltérő lehet a töltet nedvszívóképességéhez képest.

mennyire gyűri meg a ruhákat,

milyen az illatuk utána,

-Amilyen öblítőt használsz ha mosó-szárító, vagy szárítókendő ha nem kombinált gép.

és hogy ezeket hogy lehet fertőt leníteni,oké a dobot kilehet törölni de a többit nem tudom mert lehet használtat tudok venni csak,

-Ez kiszárad rendesen, nincs pangó víz, nem fertőződik be

jah és hogy ki mennyit használaja mennyit nőt a villany számlája,

-A gép típustól, töltettől és a centri hatékonyságától is függ, illetve a használat gyakoriságától

nagyon köszi a válaszokat előlre is// azért ide írom mert máshol nem válaszoltak és mivel mi kis mamik sokat mosunk remélem itt válaszolnak hamarabb :)

-A miénk egy indesit mosó-szárító.

Nem gyűr, nem büdös, egy töltet ruhát kb 200-250 forintért szárít átszámolva.

2012. ápr. 11. 15:27
 3/3 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszi a választ :) heti 2-3 töltetre használnám és egy ilyen 3,4 kwattosra gondoltam,kűlőn állára,persze legjobb lenne egy új, de valószinübb nek látom a használtat, bár tartok a használt cuccoktól, most láttam 10 ezerért is nem tudom milyen állapotba lehet:)
2012. ápr. 11. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!