Érdemes megjavíttatni őket?
A Zanussik fiatalok, az egyik még garanciális idő alatt romlott el, de a cég, amelyiknél volt, kidobásra szánta inkább. Én elhoztam. A másik is csak 5 éves.
A másik: Melyik éri meg jobban, 5-7 évenként újat venni, mert a mostaniak sz*rok, vagy megjavíttatni a régebbieket, amik valamivel többet fogyasztanak, (nem sokkal) , de még 10-15 évig bírni fogják?
A régi hűtők nem azért fogyasztanak többet mert a motorjuk öreg,hanem :
1.az korabeli technológia szerint szigetelték,vékonyabb ,nem tartja bent a hideget.
2.Időközben az ajtók tömítése alakja deformálódott,ott szökik be a meleg.
Amióta az én szép fehér ,csendesen működő ,tisztán tartott 20 éves hűtőmet kicseréltem A+ osra havi 16 Kwh -val kevesebb a számlám.
Mindenek előtt ha erre az oldalra vetemedtél ,mert ez az az oldal ,ahol "bátran lehet kérdezni",akkor ezt a modortalan stílust hagyd el!
Ha kérdezünk ,legyünk alázatosak,és fogadjuk hálával a jónak látszó válaszokat,fogadjuk köszönettel a nem biztos szakértő választ.
Ha válaszolunk ,legyünk megértőek a laikus kérdezőhöz ,hisz azért fordult ide mert nem tud valamit.
De ha nem tud valamit az nem azt jelenti ,hogy útszéli stílusban olvasni taníthatja a válaszolót ,aki szakított az idejéből.
A Zanussit javíttasd meg,ha már előre tudtad amit akarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!