Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Halogén, légkeveréses sütőhöz...

Endura kérdése:

Halogén, légkeveréses sütőhöz honnan lehetne rendelni fűtőszálat? A sütő típusa:orion och-622. Sehol nem találok ilyen hajlított fűtőszálat.

Figyelt kérdés

2012. márc. 16. 06:16
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Markaszervízben,címek a jótállási jegyen vagy a google--ban!
2012. márc. 16. 07:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Szervízlistám nincs,a google pedig nem ad ki találatot ilyen fűtőszálra,ezért próbáltam meg itt keresni,hátha valaki tudja hol lehet kapni ilyet.
2012. márc. 16. 15:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Orion márkaszervíz-ha beírod a keresőbe 109 000 ajánlatot dob ki.Van minden nagyobb városban!
2012. márc. 17. 08:41
 4/7 anonim válasza:
ezzel a problémával felhívtam a márkaszervizt, és azt mondták, hogy a nemrég Kínából érkezett izzószálak mind töröttek voltak. Jelenleg nem tudni mikor jön új szállítmány...
2013. aug. 5. 12:25
 5/7 anonim válasza:
Vettem egy másik típust,(BOTTI)Tesco 9E-Ft volt, és az ORION márkából kiábrándultam. Egyébként egy ilyen fűtőszál is lett volna garancia lejártával legalább 4-6 ezer....
2013. aug. 5. 12:34
 6/7 anonim válasza:

Szia 5/5-ös! Én születésnapomra kaptam Bottit. De nem találtam meg, hol szervízelik.

Neked is ki-bekapcsol a világítása használat közben? Arra is gondoltam, hogy lehet, amint eléri a beállított hőfokot, akkor automatikusan lekapcsolja egy pillanatra, majd ha lecsökken, akkor újra be. Jól gondolom? Köszönöm, ha válaszolsz!

2013. aug. 30. 09:03
 7/7 anonim válasza:
Bocs! Az előző vagyok. 5/6-tól kérdeztem.
2013. aug. 30. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!