Endura kérdése:
Halogén, légkeveréses sütőhöz honnan lehetne rendelni fűtőszálat? A sütő típusa:orion och-622. Sehol nem találok ilyen hajlított fűtőszálat.
Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 06:16
1/7 anonim válasza:
Markaszervízben,címek a jótállási jegyen vagy a google--ban!
2/7 A kérdező kommentje:
Szervízlistám nincs,a google pedig nem ad ki találatot ilyen fűtőszálra,ezért próbáltam meg itt keresni,hátha valaki tudja hol lehet kapni ilyet.
2012. márc. 16. 15:01
3/7 anonim válasza:
Orion márkaszervíz-ha beírod a keresőbe 109 000 ajánlatot dob ki.Van minden nagyobb városban!
4/7 anonim válasza:
ezzel a problémával felhívtam a márkaszervizt, és azt mondták, hogy a nemrég Kínából érkezett izzószálak mind töröttek voltak. Jelenleg nem tudni mikor jön új szállítmány...
5/7 anonim válasza:
Vettem egy másik típust,(BOTTI)Tesco 9E-Ft volt, és az ORION márkából kiábrándultam. Egyébként egy ilyen fűtőszál is lett volna garancia lejártával legalább 4-6 ezer....
6/7 anonim válasza:
Szia 5/5-ös! Én születésnapomra kaptam Bottit. De nem találtam meg, hol szervízelik.
Neked is ki-bekapcsol a világítása használat közben? Arra is gondoltam, hogy lehet, amint eléri a beállított hőfokot, akkor automatikusan lekapcsolja egy pillanatra, majd ha lecsökken, akkor újra be. Jól gondolom? Köszönöm, ha válaszolsz!
7/7 anonim válasza:
Bocs! Az előző vagyok. 5/6-tól kérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!