Nest termosztát Magyarországon használható, vagy használhatóvá tehető?
Amit tudni lehet róla:
Compatible with most 24V heating and cooling systems
Including forced air, radiant and heat pump systems. Line voltage and millivolt systems not supported.
Also supports 1- or 2-stage conventional heat/1-stage cool and 1-stage heat pumps with auxiliary heat.
Compatible with oil, gas and electric fuel types
For wide-ranging use. Supports RC, RH, W1, Y1, G, O/B, AUX/W2 and C wires; no common ("C") wire required.
Továbbá: [link]
Igen.
Tudok segíteni ha kell.
Mit szeretnél vele leváltani?
Sziasztok!
Ha valaki tud segítsen, mire kell figyeljek ha egy ilyen termosztátot szeretnék, most zajlik az építkezés és lövésem sincs mit kell mondjak a villanyszerelőnek, és mire kell figyeljek.
Köszi
zs
sziasztok!
Van aki ezt használja itt Magyarországon? Mert mindenhol mást írnak! Nekem egy Saunier Duval F25 H-mod kazánom van, azzal szeretném használni. Jelenleg egy Siemens elemes termosztáttal működik, a termosztáthoz két vezeték jön a kazánból (gondolom ez az on/off). De nem merem megrendelni amíg nem tudom biztosra hogy jó-e. Már a Saunier Duval-tól is kértem segítséget, de egyértelmű választ ott sem kaptam.
Tud valaki segíteni?
Kogabe válasza valóban nagyon fontos !!
Olvassátok el elötte mielött veszte ilyet.
A lényeg az oldalon az,hogy beírsz a kezdetnél egy csak usa irányítószámot ez alapján betölti az időzónát majd a kinti időjárást, de te eu-ban vagy !!!!, az időzóna és a pontos idő is csak korlátozott usa,uk. tehát hiába rendeltek ilyet nem tudod eu-ra faragni, ha el is indítja a kazánod (legyen is bármilyen) nem fogja rendesen vezérelni.
Tényleg jó cucc. Elnézve az időzana kompatibilitást. Ha itt megadod a termosztátod vezetékeit megmondja h kompatibilis-e. [link]
Ha fotót kérne akkor már nem az.
Ha már a nestnél járunk a Nest Protect kompatibilis teljes az euval. Annyi h csak anolul és spanyolul beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!