Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Nem melegvízzel mos a mosógépe...

Nem melegvízzel mos a mosógépem? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Beko típusú mosógépem van, már 13 éves, eddig kiválóan működött. Most sincs vele semmi különösebb probléma, csak annyi, hogy a fehér ruhák nem egészen fehérek, és a zoknikat előtte ki kell mosnom kézzel, mert különben benne marad a kosz. Nos szerintem ez nem jó így, ja és Bonux mosóport használok és domestost is teszek minden adag ruhához. Mi lehet a baj?
2012. márc. 14. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Mosóport kell váltani.
2012. márc. 14. 17:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Már használtam Ariel-t is, teljesen mindegy akkor sem lesz fehér a fehér. Amúgy meg mindenkinek más mosópor válik be. Én arra lennék kiváncsi, hogy esetleg a gépnek lehet valami baja, ami miatt nem mossa ki a ruhákat.
2012. márc. 15. 08:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Mivel 13 éves,talán a fűtőbetét már elég vízköves lehet és nem melegít eléggé.

Próbáld meg magasabb hőfokon kevesebb ruhával.

2012. márc. 15. 10:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Az utolsó válasz nagyon jó de még annyit hogy használj vízlágyítót!

Ez nem csak a gépnek jó mint a reklámban hanem a ruhák is tisztábbak és foltmentesek-a fehérek fehérebbek lesznek és sokkal lágyabb tapintásúak szaradás után ugyanis a kemény vízben nem hat a mosópor akármilyen modern és márkás is!

Nem nagy kiadás hiszen már 1 literes vízlágyító gél is max. 300 Ft és egy 6 kg-s mosóporral együtt fogy el(legalábbis nálam ).

2012. márc. 15. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!