Samsung WF0502NUV mosógépem hibás?
Mindenhol azt olvasom, hogy milyen halk, de nálunk az első mosásnál olyan volt,mintha egy reptér mellett élnék. Néha mintha helikopter lenne. Másoknál is ilyet produkál?
Másik kérdés, hogy az alsó szállítási csavar alatt volt egy fekete műanyag keret.Azt írja a leírás, hogy a takaróelemeket tegyük be a csavarok helyére.Ez az egy emiatt a műanyag miatt nem megy a helyére.Ki kéne szedni, vagy maradhat?Kérem csak az válaszoljon, aki ért hozzá, illetve akinek ilyen van. Köszönöm a válaszokat.
Nekünk ilyen volt,de 3 napon belül cseréltük.Persze jött a szakszervizes és kiállította a csere papírt.A pénzt kértük vissza és vettünk egy Lg-t.
Mosásnál még nem is tűnt fel,hogy hangosabb de a centrinél azt hittem szétesik a gép.Olyan hangja volt mint ha hozzáérne a dob a jobb oldali burkoló lemezhez.
A szervizes megnézte,hogy stabilan áll e a gép-próba indítás,centrivel.És mondta,hogy sz@r.
Azt a fekete rögzítőházat ki vehetitek.
Tegnap vettünk egy ilyen gépet és mi is így jártunk.
Lehet tudni hogy a kérdező hol tart?
Mi volt a probléma?
FIGYELEM MINDENKI!!!Látom többen is így jártak, leírom:
Volt szerelő, elmondta, hogy nem jók a leírásban leírtak...!
Első eltérés, nem 3 szállításhoz szükséges csavart kell hátulról eltávolítani, hanem 5-öt, de ezt még mi is megoldottuk. Az alsó csavarnál viszont van egy úgy nevezett "távtartó" (fekete műanyag), amit én hiába feszegettem. Nos centrifugánál annak verődik a dob, uh ki kell azt is szedni, bár a leírásban ezt kihagyták! Szerelő elcsavarta, majd kihúzta. Így oldódott meg az első probléma. És jöhetett a második, nem kell vízszintbe állítani a mosógépet a Samsungos szerint, hanem alján teljesen meg kellett húzni a lábait és csak az egyiken állított egy picit. Így nem volt vízszintben, de így még halkabb lett, így tényleg halk a mosógép működése. Rossz hír viszont, hogy ez nem tartós mosógép, jó ha elmegy 4-5 évet...:-( Ja és nem kaptunk hozzá kulcsot, pedig a Samsungos azt mondta járt volna. Remélem segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!