Segítség! Hogy kell egy mosógépet beindítani?
Mostam már mosógéppel koleszban, de ott csak annyi volt a "dolgom" ezzel, hogy beletettem a ruhákat beállítottam a programot és ennyi. Itt az albérletünkben viszont még egyikünk sem használta a mosógépet és egyedül is vagyok most, nincs aki segítsen.
Igazából csak azt nem értem, hogy a vizet amivel mosunk bele kell öntenem valahova és ha igen hova, és mennyit?
Tudom bugyuta a kérdés, de számomra nem egészen világos, meg nem szeretném, hogy megrázzon az áram:)
Nagyon köszönöm, ha valaki tudna segíteni:)
3as köszi, akkor az már megvan hogy hogy jöjjön ki a víz, de hova öntsem a vizet? a dobba ?
attól független, hogy csajszi vagyok, magamtól akkor sem tudom!
Mint már írtam: Ha van vízcsatlakozás(egy vékony szürke cső csatlakozik a falból kijövő csonkhoz vagy csőhöz,akkor nem kell beleönteni a vizet,de minden mosógép ilyen vízcsatlakozással van felszerelve.)
Egyszóval:Nem a dobba kell öntened a vizet,hanem elég megnézned,hogy rá-e van csatlakoztatva a vízhálózatra!Panelban ez alapból be van építve.
Bocsi, akkor kicsit félreolvastam.
Van egy szürke cső a mosdókagyló alatt, összekötve a mosógéppel, és egy kék csap..gondolom ezzel kell a vizet megengedni.
És akkor beledobálom a ruháimat, mosópor, öblitő ahova kell beleöntöm, bedugoma konnektorba a vezetéket, beállítom a programot amivel mosni akarok, lecsukom a tetejét.
Ezt a csapot csak akkor fordítsam el, ha már ezeket mind megtettem, uyge?
Ok!Köszi! Akkor megyek is mosni, ha nem írok semmit egy órán belül, akkor megrázott az áram, vagy árvíz lett nálunk:D
Kissé taszítom a technikát:D
Hali, még élek:)
Csak rázott már meg áram és kicsit parázok az ilyen elektromos kütyüktől, ha nem vagyok biztos a dolgomban.
Szóval a mosógép ad ki valami hangokat, remélem mos:)
A csapot csak akkor zárjam el, ha a program befejeződött, ugye?
Komolyan szégyellem magam, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek..még jó, hogy azért van az oldal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!