Nesi81 kérdése:
Melyik elektromos vagy gáz tűzhely?
Figyelt kérdés
Mik az előnyei hátrányai? Most költözünk és ott villany van bevezetve. Én pedig eddig gázzal főztem.2012. febr. 26. 19:53
1/8 anonim válasza:
Az elektromos kevésbé szabályozható, mert hiába tekered, idő kell, amíg felmelegszik, vagy épp kihűl. Viszont jól lehet trükközni azzal, hogy félig/teljesen lehúzod a lapról, ha ki akar futni. Egy kis idő volt, mire belejöttem.
2/8 fúróferkó válasza:
Lehet,hogy nem véletlenül van villanytűzhely az új lakásban.Talán gázt nem is szabad használni a szellőzés hiánya miatt.Egyébként a gáz gazdaságosabb ,de a villanysütőben a legszebb a tészta.
3/8 anonim válasza:
valóban nem lehet nálad gáz....Ha villanyt akarsz javaslom a kerámialapost de vigyázz mert annak külön ki kell alakitani az elektromos csatlakozását.....kényelmesebb mint a gáz, gyorsan felmelegszik és tartja is a hőt /vill.szer/ Ha viszont be van vezetve a gáz akkor fpőzni gázon és sütni villanyon
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A ház maga nem új építésű. Akik ott laktak kedvezményesen használták az áramot, ezért minden villannyal működik :(. Ha átalakítjuk gázra, akkor is azt szerelő fogja csinálni. Gondolom majd tudja hová lehet, hová nem.
2012. febr. 27. 10:51
5/8 fúróferkó válasza:
Így érthető a villanyhasználat.Akkor a válasz meg is van villanytűzhely kell,a rendszer ki van építve.A gáz meg egy jer jobban "gáz" lesz.
6/8 anonim válasza:
A sütő részből mindenképpen sokkal jobb a villanyos ,mivel légkeveréses és be tudod állítani a pontos hőfokot.A főzőrészből pedig a gázos jobban preferált.Vannak kombi tűzhelyek amelyeknek a sütője villanyos a teteje gázos.
7/8 anonim válasza:
Sőt olyan is van aminek a tetején is két gázégő van és két villany,abból az egyik "gyors lap" nekem is olyan van. Gorenje 272W és Orion tipusu is van
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Hasznos volt. Mindenkinek megy a zöld jel :)
2012. márc. 1. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!