Szállítás után meddig ne piszkáljam a hűtőt?
Figyelt kérdés
Hogy a gázok a belsejében helyre álljanak, s ne legyen semmi baj a használat során!
Köszönöm!
2009. jún. 3. 10:56
1/12 anonim válasza:
Ha délelőtt szállítják estig, ha este akkor másnap reggelig nem árt pihenni hagyni.
2/12 anonim válasza:
En 24 orat hagyom nyugodni ilyenkor, megeri a turelem, hogy utana ne legyen ebbol baj...
3/12 anonim válasza:
24 óra, biztos, ami biztos alapon. (meg betartani is könnyebb)
elvileg, ha a talpán szállították, és rakodás közben sem döntötték meg, akkor lehetne használni egyből. amikor mi költöztünk, és én pakkoltam, szállítottam a hűtőt, akkor egyből bedugtuk (azért is szállítottam én). aztóta is szépen működik, semmi baja. gond csak akkor van, ha megbillentik, vagy fekve szállítják.
4/12 anonim válasza:
Én ugy hallotam. hogy a régi hütöknél az amonia miatt nem lehetett szállitás után rögtön bedugni!De az uj hütök már állitolag ujjab tecnologiával vanak gyártva és azoknál nem számit hogy eldöntve volt!De lehet tévedek?
5/12 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok... köszönöm a válaszokat.
Akkor türelmesen várok egy napot. Ma délután szállítják, akkor holnap üzemeljük csak be! :) Egy nap nem a világ!
Még egyszer köszönöm!
További szép napot Nektek! :)
2009. jún. 3. 11:38
6/12 A kérdező kommentje:
Akkor kérdezzem meg a szállítót? Ez egy teljesen új hűtő!
2009. jún. 3. 11:38
7/12 anonim válasza:
Mi tavaly vettünk, és talpon szállították, de megdöntötték mikor felhozták, én egyböl bekapcsoltam, sehol nem volt a használatiban, hogy nem lehet. Gyorsan kimostam mikor megjött sima vizzel, mert valami antibakteriális réteg volt rajta vagy mi. Aztán bedugtam, és 2 óra múlva tele pakoltam.
8/12 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm! Hát ... akkor bízom benne, hogy nekem is talpon szállítják (csak van ennyi eszük), hagyon pihenni pár órát, biztos, ami biztos alapon, s este én is megtömöm! :):):)
2009. jún. 3. 12:55
9/12 anonim válasza:
a hutonek at kell venni a szoba homersekletet azaz kb egy ilyen 24-32 oraig terjedhet ha nem veszi at a homersekletet akkor berobbanhat de nem nagyott robban hanem a hutoszal fog robbani egy kissebet
10/12 anonim válasza:
A hűtőfolyadékban olaj is van, ami a motort keni, és az folyik ki lefektetéskor. annak kell visszafolynia, és azért kell várni vele. Ha nem vársz vele, tönkre megy a kenés hiányától a motor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!