Egy whirlpool mosogató gépem van, ma bekapcsoltam és villog a start gomb/hiba van/közben pedig búg mint a hűtőgép. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 21:22
1/9 anonim válasza:
a csap ki van nyitva, kap vizet?
2/9 A kérdező kommentje:
igen természetesen
2012. febr. 7. 21:33
3/9 A kérdező kommentje:
hatot villog a hibakod
2012. febr. 7. 21:33
4/9 anonim válasza:
Nekem be szokott az válni, hogy kihuzom a konnektorból jó időre, aztán vissza.
Van hogy összekócolódnak a programpontok.
5/9 anonim válasza:
Még mindig ugyanaz:
Azt találtam a neten, hogy a hatos kód az a befolyó víz akadályoztatása.
Tehát lehet hogy le kéne csavarni a csapról, ott szokott lenni szűrő meg mágnes azt kitisztogatni, megfújkálni megszeretgetni hátha...
nem állt ez a gép előtte?
6/9 ERDÉLYI LAJOS válasza:
Vedd le a bemenő csövet a gép felől, és a gépben van egy szűrő nem- e ott van dugulás?
7/9 A kérdező kommentje:
kitakarítottam a belső szűrőt/a tálca alatt/és most már annyit elértem vele,hogy bekapcsolásnál szívja a vizet,de továbbra is 6-ot villog gyorsan ki is kapcsoltam.kapcsoljam be?nem szívja magát tele?
2012. febr. 8. 17:33
8/9 A kérdező kommentje:
a változatosság kedvéért most 7-t villog
2012. febr. 8. 17:49
9/9 anonim válasza:
jajjj jártam már én is igy szivta a vizet jo sokáig utána leengedte és sipolt probáld végig az összes programon valameiken csak elindul
meg kimertem a sotartóbol a vizet én jo sok vizet pacsáltam el végül a 30 percesen beindult hgaytam had mossa át és jolett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!