Mosogatógép - nem lehet használni jart a mosogatógépekben mint tisztítószert, muszáj tablettákat használni?
pontosan, így van ahogyan az előttem szóló írta, tilos normál mosogatószert bele tenni, mert azoknál cél az erős habzás, míg a mosogatógép esetében kifejezetten hátrány, mert valóban dől belőle az ajtaja mentén mindenütt a hab (jártam már így;)
lehet kapni, pl. Aldiban vagy a DM-ben nagyon kedvező árom jó minőségű tablettákat, vagy gél, ill. por alakút nagyon olcsón -- ha meg véletlenül kifogytál belőle, és azért kérdezted, akkor vagy halaszd el a projektet, vagy mosogass el inkább kézzel, mert nem győzöd majd felmosni a habot, ami a gépből dőlni fog ha így bekapcsolod:)
(sajna saját tapasztalat, pedig én csak egészen keveset adtam a tabletta mellé, az extra zsíroldás miatt, mert erősen szennyezett tepsiket akartam volna elmosni... hát, mit mondjak, "jól" sikerült. xDD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!