Hajdu Minimat 560 mosógéphez programtáblázat/használati útmutató?
Van egy régi Hajdu Minimatunk, azt hiszem 560 (le van kopva). Kicsi voltam még mikor használtuk, most családi oko miatt újra használnunk kell, de senki sem tudja hogy vannak a programok, mert a betűk lekoptak. addig még látom, hogy tarka mosás, de hogy melyik szám...azt már nem.
Le tudná nekem esetleg vki írni akinek ilyenje van? neten nem találtam, bár lehet én vagyok béna.
Valamint annyi kérdésem lenne még, hogy a visszajelző lámpája kitört, és lyuk van a helyén amibe beleesett pár fagyöngy, mert ráborult :S lesz baja ha bekapcsolom?
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat!
Itt megtalálod amit keresel.
Köszönöm szépen mind2 választ, az első válaszoló linkjét már néztem, és sajnod nem volt benne haszn. utasíts, csak vmi kapcsolási rajzok. :S
de azóta már találtam egy nagyobb felbontású képet a gépről, ahol látszik ami kell :D
de az utolsó segítségét mégis igénybe venném, hogy tudjam mi hány perc. Köszönöm szépen! :)
Kedves kérdező írtad, hogy megtaláltad amit kerestél hajdú mosógéppel kapcsolatban. Én is pont ezt keresem a nagymamámnak is gondja van vele, mert lekopott a felirat.
Megköszönném, ha beliklenéd amit találtál róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!