Segítséget kérnék: 4 tagú családnak mekkora villanybojlert vegyek? Elég lesz-e vezérelt áramról használni, ha mind este zuhanyozunk vagy nappalira kell kötni?
Nekünk 180-es van 4 főre
Úgy hogy a gyerek félig megengedett kádban fürdik, párom fél órát folyatja magára a vizet, én és a plusz egy lakó társ zuhanyzunk csak normálisan, pár perc alatt.
Ja és én naponta min 3x folyó víz alatt mosogatok.
Nekünk nem lett az éjszakai áram bekötve, így nappalin van.
Viszont nem megy egész nap.
Reggel 1-1,5 órára bedugom.Ez elég arra hogy reggel a kávézás és a reggelizés után elmosogassak, meg az ebéd utáni mosogatásra is.Este pedig olyan 6 óra körül dugom vissza fél óra alatt van anyi meleg víz hogy gyorsan elmosogassak, utána meg amikor teljesen felmelegedett mind a 4-en letudunk fürdeni, az utolsó pedig kihúzza.
Ezzel az is kiderült, hogy én dugvilláról használom a bojlert, és 4 év alatt még nem történ semmi baj.
A fal nálunk is vékony, könyű szerkezetes ház 10cm-es fallal.Ahogy már egy válaszoló írta kívülről 2 csavarral és egy kereszt vassal megvan erőítve.
Csak nézek és kuksizok. Konnektorba be konnektorból ki.
Nincs az a megbízható konnektoros földelés ami 100%-ban biztonságos lenne. Nem lenne jobb egy stabil fő hálózatról elvezetett védőföldelés? Pár forint az egész. Megéri.
Egy élet sokkal többet ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!