Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogyan lehet a mosószeradagoló...

Hogyan lehet a mosószeradagolót kitisztítani?

Figyelt kérdés

Felültöltős mosógépem van, amelyet kb. hetente egyszer használok. Az utóbbi mosásoknál tapasztaltam, hogy a mosópor nem oldódott fel rendesen, emiatt kétszer kellett öblítenem, de még így is maradt benne nyomokban. Másodjára kicsit utánanéztem a dolognak,és láttam, hogy az adagolóban van még mosópor. Az öblítőtartó tiszta "retek". Olvastam máshol, hogy ki kell takarítani, meg szárazratörölni, hogyni kiszáradni, stb. Sajnos az öblítőadagoló úgy van kialakítva, hogy nem tudok még fogkefével sem belenyúlni, hogy kitakarítsam. Milyen anyag oldaná ki azt a vastag lúgos trutyit ami benne van? Éjszakéra ecetet öntöttem bele, de nem sok minden történt.

Kapható esetleg ilyen alkatrész mosógéphez?

2009. máj. 14. 11:36
 1/3 anonim ***** válasza:
2009. máj. 14. 11:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Sejtettem, hogy volt már ilyen kérdés feltéve, de még nem nagyon ismerem az oldalt. Megtanultam, Well Done a megoldás, délután beszerzem.
2009. máj. 14. 12:11
 3/3 anonim válasza:
Lehet kapni kompletten mosószer tartót. Ezt csak az ajtóról tudod levenni jobban nem hiszem hogy szét fogod szedni. A négy sarkánál van csavar amit ha kicsavarsz akkor a kezedben marad a tartály, és még vissza is tudod rakni. amúgy gyengített vízkőoldóval lavórba bele rakod csak utána mossad ki rendesen a vízkőoldót. De nem biztos, hogy az lesz a probléma ha nem viszi ki rendesen a mosószert. Lehet az a víznyomás miatt is. ahol a víz rámegy a mosógépre ott vannak szűrök azt ki kell tisztittani.
2009. máj. 25. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!