Akik értenek a mosogatógépekhez kérem írjanak. Elég lesz egy 5 tagú családnak 9 terítékes gép?
Figyelt kérdés
Sajnos nem fér el a 12 terítékes a konyhában mivel csak 50 centi hely van a tűzhely és a bútor között így csak egy 9 terítékes fér el mivel a 12 terítékes 60 centi lenne.Én vagyok a férjem meg a 3 gyermekünk elég lesz a 9 vagy keressek más megoldást?Ezt naponta szoktátok használni és milyen hőfokon illetve programmal?A fém edényeket amiben főzök azt is bele tehetem?Kérlek írjatok róla.Előre is köszönöm.2011. dec. 2. 11:10
1/9 anonim válasza:
hát ha a másik nem fér el akkor jo a 9 teritékes nkem 9 teritékes van csak ez fért be hát bele kell jönni abepakolásba mindennap este inditjuk vagy amikor tele van hát anagy jobb lennemert ebbe a nagyobb lábasok nem férnek be de ezt is ügyesen meg lehet pakolni általában 50 fokos econ használom nekem whirlpool adp 550 tiusú inox gépem van jó géépelég faszán teli lehet rakni
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!De az lenne a kérdésem még hogy mitől függ hogy a nagyobb lábasok elférnek-e benne?Az állítható kosártól?Vagy a szélességtől?
Egyébként most néztem hogy vannak 10 terítékesek is ami még elférne.
2011. dec. 2. 13:19
3/9 Gugu Gabor válasza:
Inkább csak szélességtől... a nagy lábosoknál nem nagyon lehet trükközni a belsejébe nem pakolhatsz és hát nagy szóval bent nagy helyet foglal, ezen nem nagyon lehet változtatni semmivel.
4/9 A kérdező kommentje:
Gondolom itt azok a nagyon nagy lábosokról van szó amikben spagettit meg tésztaféléket szoktak főzni az emberek
2011. dec. 2. 14:27
5/9 anonim válasza:
Legfeljebb kétszerre mosogatod el a cuccot. Még mindig kevesebb víz fogy és nem rabolja az időd a kézi mosogatás. Én most éppen újra visszatértem a kézire, mert javítás alatt van a gép (14 éves, eldugult valami csőrendszer benne), bele kellett jönnöm, hogy is kell praktikusan csinálni. Szinte mindent el lehet benne mosni, a fakanalaim pl. gyönyörűek lettek. A régebbi étkészleteknél vigyázni kell, mert lemarja róla a díszítést. Vannak olyan régi üvegedények is, amik megmattulnak, de a mi gépben mosható, csoda csillogós lesz. A mosógép mellett ez az emberiség legklasszabb találmánya!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Az lenne még a kérdésem hogy ugye mindegyiken van intenzív program ami magas hőfokú az ugye a serpenyők aljáról is leszedi az odaégett dolgokat?Sajnos gáztűzhelyünk van és az eléggé kormolja az edényeket.
2011. dec. 3. 19:39
7/9 anonim válasza:
Azt hiszem, 70 foknál nincs magasabb hőfok. Ha teljesen nem is tünteti el az általad említett kormozást, de ha rögtön utánatisztítod, amint végzett a gép, könnyebb lemosni, mert fellazítja. Mondjuk, nekem olyan gondom még nem, de az tény, hogy a legdzsuvásabb edényeket is csillogóra mossa. Ritka, ha még utána kell "igazítani". Ha meg lesz a géped, még egy tanács: nem kell a drága tablettát megvenni, én pl. Aldi-st használok, de jó a Lidl-s is. Ezek jóval olcsóbbak, mert nem kell a márkanevet megfizetned. És elég a legalapabb azokból is.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsokat!Akkor azt a mosogatószert nem is használhatom amit "sima" mosogatáshoz?
2011. dec. 3. 22:52
9/9 anonim válasza:
Nehogy megpróbáld! El fog önteni a hab. Speciális, mosogatógéphez való dolgokat lehet csak beletenni. Gondolj arra, hogy a mosógépbe sem rakunk kézi mosószert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!