Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ha ért valaki a mosogatógépekh...

Ha ért valaki a mosogatógépekhez segítene?

Figyelt kérdés

Az a probléma a mosogatógéppel,hogy az aljába áll a víz,nem szivattyúzza le.A lefolyó nincs eldugulva,megnéztük,a szűrőt is kitakarítottuk,viszont nem tudom,hogy maga a gép alján levő nagy szűrőt is ki lehet venni kompletten?mert azt a kivehető kis részt kitakarízottam.Köszi a válaszokat,itt egy kép,erre vagyok kíváncsi,ezt így hogy kell kiszerelni.

[link]

2011. márc. 28. 17:01
 1/2 ERDÉLYI LAJOS ***** válasza:
Írd be a keresőbe mosógépdoktor és kérdezz tőle a fórumon. Biztos választ kapsz
2011. márc. 28. 18:54
 2/2 D.O.81 ***** válasza:

Üdv!

További hibaforrás szokott még lenni, hogy egy vékonyfalú pohár mosogatás közben eltörik és szilánkjai bejutnak a szivattyúba, gátolva annak helyes működését.

Az általad említett szűrőt csak a készülék oldalra döntésével vagy fejrefordításával tudod elérni.

A poharat azért mondom, mert pályafutásom során találkoztam már ilyennel. Sajnos a gép eredeti helyéből történő kimaszírozását és szétszedését nem ússzátok meg.

Üdv.

2011. márc. 29. 13:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!