Mivel ragasszam vissza?
Figyelt kérdés
A fagyasztó szekrényemen belüli ajtóból, letört az a rész amivel betudom csukni. Már ragasztottam epokittal, de a hidegtől újra le tört. Mivel ragasszam, ami bírja a hideget?2011. nov. 28. 08:56
1/3 anonim válasza:
Nem feltétlenül a hidegtől törik el, hanem olyan az anyaga amit nem fog az epokitt.
Valamilyen szerves ragasztót próbálj.
De előtte mindenképpen melegítsd szobahőmérsékletre, fagyosan nem biztos hogy fog sikerülni.
2/3 anonim válasza:
Nemigen fog sikerülni. Én alulemez+csavarozással javítottam ideiglenesen. Mert mindig elfelejti valaki, hogy meg kell emelni egy kicsit és úgy nyílik. Különben törik.
Régebben lehetett alkatrészt is kapni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment a pont!
2011. nov. 28. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!