A szárítógépnek szüksége van vízre?
Kedves kérdező!
Mosás után ( szárítás előtt) vedd ki a ruhát a gépből, és mérd meg. Aztán szárítás után ismét. A kettő közötti különbözet az eltávozott víz. Természetesen egyszerűbben is megcsinálhatod, ha egy felmosórongyot jól átitatsz vízzel, majd kicsavarod, és kiszárítod. Átitatva, és kiszárítva is mérd meg.
Én amikor megvettük a miénket ott ültem előtte, mert nem értettem hogyan szárít :)) a Hagyományos szárító beszívja a levegőt és kifújja, ezt értettem, de hogy a mosó szárító miért nem fúj ki levegőt és akkor hogy szárít ez nagyon érdekelt.
Aztán rájöttem. Tulajdonképpen veszettül semmi extra szerkezet nincs benne a hagyományos mosógéphez képest, a trükk abban van amit csinál :) Felfűti a fűtőszálat, ettől bemelegednek a ruhák és elkezdenek párologni. És itt jön a trükk! - a gép időnként enged alá egy kis hideg vizet A meleg párás levegőből a pára meg szépen kicsapódik a hideg felületen. Kész is a szárító:)
Szóval nyugi, természetes a szárítás alatti vízhasználat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!