Milyen telóra lenne szüksége?
10 és 3/4 éves öcsémnek kéne telefon az igényei:
-Android 2.X
-25-30 ezres ár
-nem SAMU Huawei ZTE meg kevésbé ismert
-bármilyen érintéstechnika
-közepes proci (ha van ilyen)
-nem SAMU Huawei ZTE meg kevésbé ismert
Akkor szerintem erről nem is érdemes tovább beszélgetni. 30ezer alatt nem fogsz olyan új telefont találni amit ne ezen 3 gyártó közül valamelyik gyártana. Még egy X8-as vagy egy Optimus Me is többe kerül mint 30ezer forint.
3 lehetőséget látok:
1. Megkedvelteted öcséddel ezeket a márkákat is, mert jó kis telefonokat tudnak összehozni (mondjuk a Huawei-nek nem épp ez az erőssége)
2. Szétnézel a használt telefonok között. Akkor már belefér egy X8-as, X10 mini vagy a mini pro, Optimus GT540, Me, talán még egy Milestone is belefér.
3. Spórolsz még hozzá pénzt.
Samsung az egyik legjobb telefon gyártó!!
akkor nézz inkább használtan vagy nem tudom !
Az öcséd kicsit érdekes lehet ha szerinte a Samsung rossz meg kevésbé ismert. A Vodafonet meg T-mobile pl: move vagy858 készüléket biztos nem fogadna el mert az is "kevésbé ismert" a számára.
Tulajdonképpen a legjobb lenne neki egy 800MHz-s proci mert szerintem az a közepes.
Max az Optimust tudod venni a GT540-et de az meg az érintésteknika legalja mert rezisztív.
Ha úgy nézzük vagy elfogadja a Huaweit, a T-mobile Move-t Vodafone 858, 845 smartot vagy nics az igényeinek megfelelő telefon ami kényelmes is használni.
Fura egy öcséd van :).
A samu szerinte ismert csak nincs megbarátkozva vele pedig adroid az droid a wp7 meg wp7
a rezisztív elönye a pálca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!