Miért folyik a hűtőm?
No Frost-os, és most 5 éves. Kb 3, de lehet hogy már annál is több hónapja állandóan folyik a fagyasztó része. Mondták, hogy ne nyitogassam annyit, de így sem szűnik meg. Hívjak hozzá szerelőt? Nem szeretném, ha tönkre menne, mert ahhoz túl drága volt, és nincs pénzzem újra.
Köszönöm a válaszokat.
A miénk is pont ilyen és időnként folyi a fagyasztórésze.
Azért,mert alul jégréteg képződik az alján, és amikor már az ajtó széléig ér, ott olvadnikezd, és kifolyik.
Szedd ki alul a fagyasztófiókokat és jégtelenítsd.
Az, hogy nofrost rendszer, nem azt jelenti, hogy időnként nem kell leolvasztani, hanem azt, hogy a fagyasztott élelmiszeren nem lesz jég, ill. nem fagynak össze.
köszi a választ. nekem azt mondták, hogy ezt nem kell leolvasztani.
És a gond az, hogy eddig egyáltalán nem folyt, most pedig minden nap, kb 3 naponta kezd el kifelé folyni.
Ne nézessem meg inkább mégis?
csak azért idegesít, mert eddig nem csinálta.
Első vagyok.
Megnézetheted, de nekem hűtőgépszerelő a szomszéd -barátom, és ő azt mondta, hogy fél évente ezeket is érdemes leolvasztani.
Szedd ki a polcokat alul, és nézd meg, hogy van e a legalján egy jégréteg.
Ha igen, az van,amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!