Nem folyik le a víz a mosogatógépemből, miért?
Sikerült megoldanom. Lebontottam az oldal lemezeit, de nem sok mindent értem el. Az ajtóról is leszedtem a borítást, de hiába. Erre mérgemben felborítottam és látom az alsó borítólemez két csavarral van felfogatva. Na itt végre elértem a szivattyút. Bajonett-zárszerűen van hozzáfogatva a házhoz, ezt oldva lehet széthúzni. A lapátkerekek alatt kevéske puha kölesszemek blokkolták a lapátot. Hittem is meg nem is, hogy csak ennyi a baja. De visszaraktam és próbáltam futtatni. Hallom a szivattyú motor erőlködését, de nem megy. Tanácstalan vagyok: vezérlés? leégett volna?
Újból széthúzom, most így helyeztem áram alá és indítom. Erőlködik, de nem forog a lapát, erre kézzel próbálom megpörgetni amitől felpörög végre és biztatóan fut. Áramtalanítok és most már összeszerelek mindent. Istennek legyen hála, azóta lement már 2x is. Örömömben egy Kozelt bontok fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!