Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Nem folyik le a víz a mosogató...

Nem folyik le a víz a mosogatógépemből, miért?

Figyelt kérdés
Ez egy BOSCH SGS33 készülék. A szűrőt már kitisztítottam és a kifolyó cső is talán tiszta. A szivattyúval mi lehet ilyenkor a gond?
2011. okt. 13. 20:29
 1/3 anonim ***** válasza:
az szívás vagy a lefojó van bedugulva vagy beszart a szivattyú szerintem dugulás van vagy szivattyucsere ami lenged az kissebb mint a főmotor talán nem olyan drága
2011. okt. 13. 22:10
 2/3 A kérdező kommentje:

Sikerült megoldanom. Lebontottam az oldal lemezeit, de nem sok mindent értem el. Az ajtóról is leszedtem a borítást, de hiába. Erre mérgemben felborítottam és látom az alsó borítólemez két csavarral van felfogatva. Na itt végre elértem a szivattyút. Bajonett-zárszerűen van hozzáfogatva a házhoz, ezt oldva lehet széthúzni. A lapátkerekek alatt kevéske puha kölesszemek blokkolták a lapátot. Hittem is meg nem is, hogy csak ennyi a baja. De visszaraktam és próbáltam futtatni. Hallom a szivattyú motor erőlködését, de nem megy. Tanácstalan vagyok: vezérlés? leégett volna?

Újból széthúzom, most így helyeztem áram alá és indítom. Erőlködik, de nem forog a lapát, erre kézzel próbálom megpörgetni amitől felpörög végre és biztatóan fut. Áramtalanítok és most már összeszerelek mindent. Istennek legyen hála, azóta lement már 2x is. Örömömben egy Kozelt bontok fel!

2011. okt. 15. 17:56
 3/3 anonim ***** válasza:
naa ügyesvagy ! :)
2011. okt. 16. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!