Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen olajradiátort vegyek?

Milyen olajradiátort vegyek?

Figyelt kérdés
Mármint melyik márkát vagy mindegy milyen márkájú? mit kell figyelembe venni a vásárlás során? 15000ft-nál többet nem szánok rá.
2011. okt. 11. 15:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hmmm…

Nem értek veled egyet, de bebizonyítani nem tudom az ellenkezőjét. Bár a mosógépem az én oldalamra dönti a mérleg nyelvét. Nem vitatom, hogy a mosógépben vannak más egyéb elektronikák, de akkor is, fűtés, mosás, öblítés, centri a program menete. (Mindkét programnál.) A fogyasztásban mégis lényeges eltérés mutatkozott (duplája), a programidő pedig kevesebb min1/3-a volt. Szerintem azért, mert sietnie kellet, és ehhez kellet neki a kakaó.

A gépjárművek tudom nem jó pl. , de ugyanannál az autónál, a fogyasztás sem mindig ugyanaz, megtehetsz 100Km 5 liter benzinből, és 8 liter benzinből is. Itt is az idő ami közbeszól, mennyire kell sietni, mennyire hajtod, égeted az energiát. Az útra felhasznált energiának nem feltétlen kell azonos mennyiségűnek lennie.

No mind1, ha egyszer valaki csinál egy kisérletett, kíváncsian várom, engem meglehet győzni az ellenkezőjéről, de egyenlőre a saját tapasztalataimnak hiszek, mások véleményét pedig ha fenntartásokkal is, de tiszteletbe tartom.

2011. okt. 15. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!