Ps2-re foge megjelenni uj játék? Kérme irjattok
Így hangzana ez a kérdés magyarul:
"PS2-re fog még megjelenni új játék? Kérem írjatok!"
szerintem nem, mert már az új generációs konzolok lenyomták.
Csak a fifa, pes sorozatok adják még ki ps2-re.
Vegyél inkább xbox 360-t, na persze ha van rá pénzed. Nekem az eladó, ha érdekkel, akkor írj e-mailban: bk.vegita@hotmail.hu
Nem az, hogy meguntam, csupán másra kellenen a pénz. citromail-os fiúkom is van, de ha az sem felel meg,a akkor dobom a hirdetésem:
Eladó egy alig egy éves xbox 360hdmi arcade jasper 20 gb konzol tartozékokkal és eredeti játékokkal!
A gép augusztusban lett egy éves, nem tudom hogy van e még rajta garancia. A 576 online áruháznál vettem. hdmi van persze.
kis könyvek...
2009.10.16 gyártották.
a Konzol Jasper V3. alaplapos, és eddig semmi baja nem történt vele, kitűnően működik. Belső memóriája 512mb. Av kábel táp egység, és egy fehér eredeti vezetéknéküli xbox 360 controller.
amit még kapsz hozzá: 20gb HDD, A gép csak eredeti játékokat visz, az egy hónapos xbox 360 live már felett használva. Mivel interneten volt, ezért a legfrissebb dashboard van rajta.
Nincsen bele nyúlva.
A játékok hozzá:
lord of the rings conquest
fifa 09
crackdown
banjo-kazooie
Csak egyben vihető. Az áron megegyezünk
adok még egy fehér vezeték nélküli kart, de akkor + 5000ft
képeket mutatok, ha az kell
a karok tökéletesen működnek, és nincsenek leharcolva.
elérhető vagyok mobilon is: 06209680041
40000ft a plusz kar nélkül. a plusz karral 45000ft.
mit szólsz.
a másik email címem: bk.vegita@citromail.hu
vagy a facbook:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!