Ajalnatok nekem jo porszitot, kozepes aron?
Én ilyet vettem:
Hatalmas szívóereje van, közepes áron. Van rajta műanyag tartály is, ilyenkor a por 99%-a abba kerül, és szinte a papír vagy textil zsákot sosem kell cserélni/üríteni.
Ha a műanyag tartállyal nincs kedve vacakolni az embernek, mert párhuzamosan megy a mosógép is vagy/és főz közben, akkor sem gáz, hogy üríteni kellene a műanyag tartályt, mert nem kötelező használni: leveszed, és a por 100%-ban megy a papír vagy textil zsákba és mehet is a porszívózás.
Összességében nagyon jól szív, és egyszerre műanyag tartályos, papír és textil zsákos is.
Itt olvashatsz róla értékeléseket is:
Nézz szét az eta.hu oldalon. Jók nem drágák és kiszolgálnak hosszú időn keresztül.
Villszer.
A link azt tartalmazza, amit én vettem. Papírporzsák? Drága, és pik-pak megtelik (kb 2 porszívózás, és mehet a kukába.... 200-250 Ft/db).
TExtilporzsák, elszakad, soha nem tudsz hozzá venni másikat... jöhet a papír...
Ez nagyon tuti. No comment :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!