Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ajalnatok nekem jo porszitot,...

Ajalnatok nekem jo porszitot, kozepes aron?

Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 06:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Én ilyet vettem:

[link]

Hatalmas szívóereje van, közepes áron. Van rajta műanyag tartály is, ilyenkor a por 99%-a abba kerül, és szinte a papír vagy textil zsákot sosem kell cserélni/üríteni.

Ha a műanyag tartállyal nincs kedve vacakolni az embernek, mert párhuzamosan megy a mosógép is vagy/és főz közben, akkor sem gáz, hogy üríteni kellene a műanyag tartályt, mert nem kötelező használni: leveszed, és a por 100%-ban megy a papír vagy textil zsákba és mehet is a porszívózás.

Összességében nagyon jól szív, és egyszerre műanyag tartályos, papír és textil zsákos is.

2011. szept. 17. 08:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Itt olvashatsz róla értékeléseket is:

[link]

2011. szept. 17. 08:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Nézz szét az eta.hu oldalon. Jók nem drágák és kiszolgálnak hosszú időn keresztül.

Villszer.

2011. szept. 18. 06:13
 4/5 beco26 válasza:

A link azt tartalmazza, amit én vettem. Papírporzsák? Drága, és pik-pak megtelik (kb 2 porszívózás, és mehet a kukába.... 200-250 Ft/db).

TExtilporzsák, elszakad, soha nem tudsz hozzá venni másikat... jöhet a papír...

[link]

Ez nagyon tuti. No comment :)

2011. szept. 19. 19:35
 5/5 kshow válasza:
Én ajánlanám hogy az ellógott nyelvtan órákat pótold.
2011. okt. 12. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!