Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Kikapcsolod és kihúzod a...

Kikapcsolod és kihúzod a mosógépet, mielőtt felnyitod?

Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 15:38
1 2
 11/17 anonim válasza:
19%
Persze. Lehet, h nem rázna meg, ha nem húznám ki, de minek bízzam a véletlenre? Engem amúgy is könnyen megráz az áram. Ha biztonságban akarod tudni a gyerekeidet, akkor mindenképpen áramtalanítsd, amint nincs rá szükség.
2011. szept. 15. 10:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Bőven elég kikapcsolni.Nem szabad ennyire félni! Mindent kihúzhatnál a dugókból,nem? A konnektorok üresen veszélyesebbek a gyerekre nézve!!!!

Egyet senki nem említ.A gép kikapcsolása után ajánlatos a vizet elzárni! A csőben maradó víz nem tesz jót a mosógépnek,és ilyen melegben könnyen be is büdösödhet.

2011. szept. 15. 21:55
 13/17 anonim válasza:
26%
mindig ki kell huzni a konektorbol mikor beteszed a ruhat es amikor kiveszed,piszokul tud utni az aram..
2011. szept. 17. 08:00
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha már üt, akkor vagy a mosógép zárlatos, vagy az elektromos hálózatban van komoly földelési probléma.

/párom villanyász/

2011. szept. 18. 13:27
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2011. szept. 19. 13:54
 16/17 anonim válasza:
46%

Szia.

Én mindig kihúzom, és csak azután nyitom fel, majd pakolok ki belőle... tömb lakásba lakunk mi is... és nemrég költöztünk ide, és egyszer csak hülyeségből megnéztem a párommal a számítógépet fázikceruzával...és áramot mutatott, majd am ikro is és a hűtő is :S szóval, szar a földelés, hiába van földelt konektor, nincs benne 3 vezeték :S szóval, az nem baj, ha elővigyázatos vagy! - sajna, semmiben sem lehet megbízni már, autóra is azt "mondják" , hogy biztonságos, és még is meghalnak általa, repülő is lezuhan, szóval, én csak azt mondom, hogy jól teszed, ha mindig kihúzod a konektorból.

35- hetes kismama.

2011. szept. 20. 07:55
 17/17 anonim válasza:

Szia!

Az én mosógépem elöltöltős, ergo nem érek a dobhoz. Az elektromos kütyüket, lásd TV, számítógép, stb., éjszakára áramtalanítani szoktuk, mégpedig egy egyszerű kapcsológombos elosztóval. Csak le kell nyomni a kapcsolót és máris nincs áram alatt a készülék.

2011. okt. 10. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!