Kikapcsolod és kihúzod a mosógépet, mielőtt felnyitod?
Bőven elég kikapcsolni.Nem szabad ennyire félni! Mindent kihúzhatnál a dugókból,nem? A konnektorok üresen veszélyesebbek a gyerekre nézve!!!!
Egyet senki nem említ.A gép kikapcsolása után ajánlatos a vizet elzárni! A csőben maradó víz nem tesz jót a mosógépnek,és ilyen melegben könnyen be is büdösödhet.
Ha már üt, akkor vagy a mosógép zárlatos, vagy az elektromos hálózatban van komoly földelési probléma.
/párom villanyász/
Szia.
Én mindig kihúzom, és csak azután nyitom fel, majd pakolok ki belőle... tömb lakásba lakunk mi is... és nemrég költöztünk ide, és egyszer csak hülyeségből megnéztem a párommal a számítógépet fázikceruzával...és áramot mutatott, majd am ikro is és a hűtő is :S szóval, szar a földelés, hiába van földelt konektor, nincs benne 3 vezeték :S szóval, az nem baj, ha elővigyázatos vagy! - sajna, semmiben sem lehet megbízni már, autóra is azt "mondják" , hogy biztonságos, és még is meghalnak általa, repülő is lezuhan, szóval, én csak azt mondom, hogy jól teszed, ha mindig kihúzod a konektorból.
35- hetes kismama.
Szia!
Az én mosógépem elöltöltős, ergo nem érek a dobhoz. Az elektromos kütyüket, lásd TV, számítógép, stb., éjszakára áramtalanítani szoktuk, mégpedig egy egyszerű kapcsológombos elosztóval. Csak le kell nyomni a kapcsolót és máris nincs áram alatt a készülék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!