Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Kikapcsolod és kihúzod a...

Kikapcsolod és kihúzod a mosógépet, mielőtt felnyitod?

Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 15:38
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Biztonsági okok miatt kérdem. Párom nem kapcsolta ki és nem húzta ki, csak felnyitotta, kipakolta. Én nem figyeltem, csak pakoltam bele. Mikor lecsuktam, láttam, nincs kikapcsolva. Megrázhatott volna? Félő, máskor is eljátssza, vannak gyerekek, ezért érdekel, ki hogyan csinálja, nem veszélyes-e így?
2011. szept. 11. 15:40
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én soha nem húzom ki a zsinórt a konnektorból, viszont kikapcsolom a gépet. Ha normális, földelt konnektorotok van, akkor nem szabad, hogy megrázzon még akkor sem, ha bekapcsolt/bedugott állapotban nyitjátok ki a dobot.
2011. szept. 11. 15:44
 3/17 anonim ***** válasza:
28%
Én mindig kihúzom a falból az ilyen háztartási gépeket. A mai világban megvannak már biztonságilag csinálva így nem rázhat meg, persze ha a házban jó a földélés és az automata biztosíték kifogástalan állapotban van, akkor nem érhet ilyen baj, de sosem lehet tudni. Egyébként az 5-6 éves gépek már alapból úgy vannak megcsinálva hogy csak kikapcsolás után lehet felnyitni őket. De attól függetlenül érdemes áramtalanítani
2011. szept. 11. 15:45
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! 6 éves Elektrolux, tömb lakás, talán nem nagy a kockázat. Azért én óvatos leszek!
2011. szept. 11. 16:22
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem whirlpool van én kikapcsolom és kinyitom ha hosszabb távolét miatt nem vagyok itthon akkor lekapcsolom mindenhol az áramot csak a hűtő megy
2011. szept. 11. 21:21
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszélyes. A védőföldelés miatt nem rázhat meg semmiképpen, de ha téged ez megnyugtat, húzd ki a dugaljból.
2011. szept. 13. 01:03
 7/17 Tótalaki Ottó válasza:
62%
Én hívom a katasztrófavédelmet minden mosásnál. A kis robotot odaküldik, az kinyitja az ajtót, kipakolja a ruhát egy lavórba, kitereget, majd távirányítós bombával megsemmisítik a rendkívül veszélyes mosógép-készüléket.
2011. szept. 14. 08:50
 8/17 anonim válasza:
18%
Én csak olyankor dugom be. Így kevesebb áramot, és vizet fogyaszt, ráadásul a ruhák sem nedvesednek össze- vissza. Tehát ezer oka van annak, hogy te is így csináld.
2011. szept. 14. 11:05
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

"Én csak olyankor dugom be. Így kevesebb áramot, és vizet fogyaszt, ráadásul a ruhák sem nedvesednek össze- vissza. Tehát ezer oka van annak, hogy te is így csináld."

Mitől fogyaszt áramot, ha nem mosol?

2011. szept. 14. 12:58
 10/17 anonim válasza:
28%
csilla0701, Te drága. Pont erről van szó. Próbáltam szarkasztikus lenni csöppet. Hülye kérdéseket minek komolyan venni?
2011. szept. 15. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!