Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Egy jó alapos ecetes átmosás...

Egy jó alapos ecetes átmosás segíthetne vajon?

Figyelt kérdés

Most költöztünk, mosógépet nem vettünk mert anyósom lekesen adott egyet ajándékba, így nem is hagytunk már rá keretet.

Most belenéztem jobban a jószágba, tiszta vízkő, és a mosószeradagoló mintha még penészes is lenne :S

Ezt rengeteg ecettel magas hőfokon ki lehetne tisztítani vajon valamennyire, vagy moshatok kézzel?

Nektek nincs valami ötletetek?

2011. szept. 8. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy próbát biztosan megér szerintem, bár én előtte még valami vízkőoldó szerrel is beszórnám, aztán hagynám állni valamennyit, mielőtt nekikezdek az ecetes mosásnak.
2011. szept. 8. 15:17
 2/7 anonim ***** válasza:

önts ecetet a gépbe inditsd el had menjen az adagolót szedd le és pucold ki kézzel mosni? nyugodtan használhatod

milyeb tipusú a gép?

2011. szept. 8. 15:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
IGEN!!!! A nagy ipar mosógépeket se Calgonitozzák!! !-5 liter 20% os ecettel mosasd át utána öblítő program és lesz egy új mosógéped!!
2011. szept. 8. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Az ecetes dolgot én is el szoktam játszani. Egy rossz rongy darabot rakjál a gépbe, hogy ne üresen menjen ( én egy nem használt lepedőt szoktam ). Tényleg feloldja a vízkövet!
2011. szept. 8. 23:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Az Electrolux cégnek van egy olyan szere amely nem csak a vízkövet hanem a ragacsos-nyálkás-penészes részeket is eltávolítja a gépből (olyan helyekről is amelyeket nem lehet elérni) Valamit a kellemetlen szagokat is eltünteti.

2-szeri átmosásra elég a doboz tartalma és kb. 2500Ft

2011. szept. 9. 16:08
 6/7 anonim ***** válasza:
utolsó: hol lehet hozzájutni az említett szerhez?
2011. szept. 9. 20:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Tudok segíteni ha írsz privit!
2011. szept. 29. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!