Tényleg ennyire jól melegít a mikro?
Figyelt kérdés
Mostanában minden kaját úgy szoktam enni, hogy megmelegítem a mikroba (persze amit melegen kell enni). Tök jól belehet rajta állítani mindent, hogy pont annyira melegítse meg ahogyan én szeretem. De van ennek egy hátránya is sajnos. A frissen megfőzött meleg kaját nem szeretem azóta mióta mikrot használok. Ilyenkor mindig megvárom hogy kihűljön és utána megmelegítem. De ez elég kellemetlen tud lenni étteremben vagy ha vendégségbe megyek. Volt hogy majdnem kihánytam a kaját vendégségben mert nem ahoz a fajta meleghez voltam szokva. Szerintetek ez a mikró hibája?2011. aug. 28. 20:10
12/12 anonim válasza:
..Semmi sem egészséges manapság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!