Milyen mosószer van ami tényleg elbánik a makacs foltokkal?
Figyelt kérdés
Én motorozok és a motorosruhára sokszor kerül föld,fű,olaj és egyéb foltok. 40fokon mossa anyukám, és már próbálta sokféle mosószerrel igazából egyik sem vált be. Magasabb hőfokon nem próbáltuk meg mert elég kényes,műszálas ruhákról van szó. Milyen mosószer lenne jó, vagy valami tipp hogy hogy lehetne eltávolítani a fű, és olajfoltot?2011. aug. 21. 10:50
2/5 anonim válasza:
Drogériákban kapható külön erre szappan, de olajra egyébként egy sima mosogatószer(Pur,Jar, tehát nem az olcsó fajtákból) azzal kicsit megdörzsizni aztán berakni mosni és nekünk mindig kijön pedig nekem is édesapám autószerelő, képzelheted a ruháját, és mindig szép tiszta lesz:)
3/5 anonim válasza:
Ha jársz külföldön, hozzál a már itthon is közismert márkát, ugyanis sajnos az itteni szabványok megengedik a silányabb minőséget, ezért a gyártók ide hozzák, mert kint mivel nem üti meg a szintet, nem tudják eladni. A minőségellenőröknek mindig mintát kell venniük, egy-egy szériából, és ez alapján határozzák meg, hová mehet, melyik ország követelményei engedik meg a használatát.
4/5 anonim válasza:
Ezt onnan tudom, hogy így van, hogy én is dolgoztam itthon egy ilyen gyárban, amelyik a műszaki gumitermékek beszállítója a nagy autógyáraknak. (Renault, BMV, Mercedes, Wolksvagen, stb.) és ott is szelektáltak országok szerint, és a jó minőséget küldték a gyárakba, a többit a szervizek kapták.
5/5 anonim válasza:
kem felültöltős whirlpoolom van ariellel vagy persillel mosok egy fél adagolóval teszek az elő mosó ba meg egy adagra valóval a főmosóba igaz a pasim autószerelő belövöm 60 fokra elő mosósra és tök szépen kimossa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!