A csavarozógépem akkuját, hogy tudom a legolcsóbban felújítani?
Figyelt kérdés
bosch PSR960 NiCd 9,6 v akku, ha kicserélem az akkucellákat 3 darab li-ion 3,7 voltos akkura az nem jó megoldás? Vagy legalábbis ötleteket kérek.2011. aug. 15. 10:19
1/7 anonim válasza:
naná hogy nem jó megoldás.
a kapacitásának is legalább annyinak kell lennie, mint az eredetinek.
2/7 anonim válasza:
Ráadásul simán kinyírná a NiCd töltő a LiIon akkukat.
Én az enyém úgy javítgatom hogy szereztem egy másik rosszat amit szétbontottam. A cellák sorba vannak kötve és amint egy meghibásodik, a többi se működik. Megkerestem a rossz cellát és kicseréltem. Már kétszer bevált.
3/7 anonim válasza:
Ezekhez lehet külön cellákat kapni. Amúgy meg a töltőfeszültség az érdekes, és nem az akksi összetétele.
4/7 anonim válasza:
És ugyanakkora legyen az új akksi feszültsége is.
5/7 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok az akku cella cseréjére, mert ezek pont hegesztve vannak.A forrasztás nem jó mert tönkre megy a hőtől mire végzel vele.
Villszer.
6/7 anonim válasza:
Így igaz! Én is csináltam,a szomszédban van autószerelő műhely,ott ponthegesztettem. Nálunk/Szeged/ van egy nagyon jó kis spec.akku-és cellabolt.
7/7 A kérdező kommentje:
Fiuk már megoldottam a problémát!Vettem 8 darab sony NI-MH AA 2700mAh feltölthető akkut, ragasztószalaggal egybekötöttem, kontaktnak alumíniumlemezből vágtam kis sávokat , amit szinten ragasztószalaggal leszorítottam jó keményen. Kicseréltem a régi cellákkal. formatáltam az akkut mar 3 szór és jobban megy mint a régi.
2011. aug. 21. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!