Mit csináljak? Már a 3. radiátorunk lyukadt ki fél éven belül.
Figyelt kérdés
A Bauhausban vásároltunk 3 radiátort és egymás után lyukadnak ki,visszacserélik őket,csak már egy kicsit fárasztó,és költséges visszavinni őket.2009. ápr. 6. 12:49
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, milyen radiátorok lehetnek azok. Vegyetek öntöttvas radiátort, nálunk az van mindenhol, 1970-ben lettek beszerelve, és még egy sem lyukadt ki. A lemezradiátorok vackok.
2/5 anonim válasza:
Ne haragudj, én csak meg szeretném kérdezni, hogy ha kilyukad az milyen? Egyből elönti a házat a víz?
Vagy hogy lehet észrevenni?
3/5 anonim válasza:
Előzőnek: gondolom, csöpög, vagy nagyobb lyuk esetén folyik belőle a víz a parkettára. Egyáltalán hogy kerülne egy radiátorba annyi víz, hogy el tudja árasztani az egész lakást? A radiátorokat egyszer feltöltik, utána ugyanaz a víz kering bennük, nincsenek folyamatos folyóvízre kötve.
4/5 anonim válasza:
Köszi.
Hát mivel nekünk az egész lakás (2szintes) egy rendszeren van elég sok víz van abban, szóval ha kilyukadna szerintem folyna ott bőven...
Köszönöm a választ, és elnézést az offért, csak megijedtem mert velünk mostanában annyi balszerencsés dolog megesett, hogy már rettegek :) ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!